Načítám Akce

Challenge Lab 2022: Bioodpad žije! Slavíme

Registrace

Informace o akci

Datum 25. 11. 2022 Přidat do iCal  Přidat do Google Kalendáře 
Čas 18:30-21:00
Vstupné
Místo Florentinum Praha, ,

Výzva zněla jasně – sestavit řešitelské týmy a dát jim 5 týdnů, aby se za podpory expertů pokusili zabránit plýtvání bioodpadu z UGO Salaterií. Nic snadného, přesto se povedlo. <3 

Challenge Lab je mezinárodní inovativní akce pořádaná pod patronátem EIT Food. Tentokrát jsme si jako silného partnera pro pozitivní změnu v agropotravinářství vybrali UGO, které už má s udržitelnými inovacemi nejednu zkušenost. Jak probíhala práce jednotlivých týmů? A co všechno vymyslely? V rámci slavnostního zakončení se toho spoustu dozvíte a taky spoustu zakusíte (jakože nejen jídlo ; ). 

Vstup zdarma
Vyžadujeme jen přihlášení, abychom pak v týmu nemuseli místo bioodpadu zachraňovat nesnězený catering nebo dopíjet zbylé víno… :))) 

Specialitka večera:
Rozezníte zeleninu! Nikol Štrobach, lektorka, hudebnice a aktivistka, je sice známá především díky hraní na pokojové rostliny, ale tentokrát udělá výjimku a na stole plném mrkví a okurek rozjede taneční miniset připravený přímo pro naše finále. Po skončení produkce navíc proběhne workshop, u kterého si budete moci zkusit kouzlo syntetizátorů a plodin na vlastní kůži. Doslova. 

Za Impact Hub Innovation děkujeme hlavním partnerům, tedy EIT Food, UGO, ProVeg i VŠCHT, a dalším partnerům: Kofola, Applifting, Cyrkl, INCIEN a Kokoza. 

 

Registrace Zpět na všechny akce