Načítám Akce

Kde se potkávají peníze a prospěšný byznys

registrace

Informace o akci

Datum 26. 9. 2022 Přidat do iCal  Přidat do Google Kalendáře 
Čas 16:00-18:00
Vstupné Zdarma
Organizátor Impact Hub & Erste Group
Místo Impact Hub Praha K10 & online, ,

Odkud se berou peníze na prospěšné projekty? Pokud vedete sociální podnik nebo společensky prospěšnou iniciativu, je otázka financí zcela zásadní. Byznys s pozitivním dopadem nabývá na významu, stejně tak přibývá možností, jak získat potřebné finanční zdroje. A všechny vám představíme během jednoho odpoledne.

Přijďte se seznámit se všemi možnostmi trhu a zažijte na vlastní kůži „business kliniku“ i neformální networking s experty z praxe.

Dozvíte se vše o nabídce Quasi-Equity, crowdfundingu i o investování s dopadem.
📌 Zástupce Erste Johann Heep, představí projekt Quasi-Equity, díky kterému se rozjelo podnikání řady sociálních podniků ve středoevropském regionu, seznámíte se i s konkrétním příkladem z praxe.
📌 Petr Hanzel z platformy HitHit vám přiblíží možnosti crowdfundingu.
📌 Petr Vítek z Tilia Impact Ventures představí jak funguje investiční fond zaměřený na podporu společensky prospěšných podniků.

V neformální části budete moci na místě diskutovat s největšími odborníky z oblasti alternativního financování a můžete se těšit i na sdílení zkušeností těch podnikatelů, kteří už alternativní financování vyzkoušeli. Protože mezi hosty budou odborníci ze zahraničí, část akce bude probíhat v angličtině, předpokladem účasti je tedy její základní znalost.

REGISTRACE

Účast je zdarma, prosíme o registraci: bit.ly/penízenadobro.

👉 Akce proběhne HYBRIDNĚ, můžete se zúčastnit ONLINE na tomto odkaze: https://youtu.be/9svppWZBIW0 nebo OSOBNĚ na Koperníkově 10, Praha 2.

registrace Zpět na všechny akce